onsdag 20. januar 2010

Konsultasjonstime i Trondheim

Nå førstkommende helg dvs lørdag 23. og søndag 24 januar er jeg i Trondheim. Dersom noen ønsker konsultasjonstime med individuelt oppsatt kost- og treningsprogram med oppfølging over nett, så send meg en mail på: marius@starshape.no Oppmøte til avtalt tid på Nidarø treningssenter i Trondheim.

-Marius Heitmann
personlig trener
StarShape

3 kommentarer:

Marie sa...

Hei! Kjempe bra blogg. Har akkurat oppdaget den, men skal følge den videre:)
Spm:
Jeg trener seks dager i uken med både styrke og kondisjon 2t pr økt. Har normal forbrenning og er slank.
I dag har jeg hatt skikkelig utskeielse i matveien (dobbelt kaloriinntak derav godteri og usunnmat) Flere uker siden jeg spiste så mye og så usunt på en dag. Vil dette ødelegge for alt jeg har trent hittil?

Kan man legge på seg pga èn slik dag? Altså at man går opp i fettvekt. Eller må det flere dager til for at en slik utskeielse setter seg på kroppen?
Må nevnes at jeg skal trene ukens femte økt i morgen, samt søndag som blir ukens sjette økt.

En ting til:
Å løpe intervaller i 12,5km/t i 60 min, er det nok pr økt? Pleier å løpe i 80 min, men det er slitsomt i lengden, så lurer på om jeg kan trappe ned til 60 min?

Setter pris på om du vil gi svar :)

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Beklager sent svar. Så fint at du liker bloggen. Du trenger ikke bekymre deg for at har spist mye en dag, det spiller ingen rolle. Gjør du det over flere dager vil du nok begynne å legge på deg.

Jeg synes intervaller i 60 min høres litt for lenge ut. Kommer litt ann på hvor lange og harde arbeidsperiode du har, hvor og hvor bra trent du er fra før. Normalt pleier mine kunder å kjører intervaller fra 10-30 minutter.

Othilie Ulvedalen sa...

Vakre Trondheim..