søndag 22. februar 2009

Flere resultater fra PanicDiet








Siste bruker av PanicDiet postet inn følgende resultater:

Startvekt: 79,3 kg
Sluttvekt: 75,6 kg
Fettprosent 3 punktmetode (fettklype) ved Start: 9,36% fett
Fettprosent slutt 7,93%
Summen av alle målepunkter viser en nedgang på totalt 14 cm

"Alt gikk flott Var ikke sulten under dietten. Spisedagen gjorde godt. kommer absolutt til å gå på denne igjen om noen uker! ".. "Takk igjen for en fantastisk diett".

Denne karen fikk meget gode resultater. Når man begynner å krype under 10% fett blir det ofte vanskeligere å redusere fett. Det å klare å komme seg på 7 tallet i fettprosent er svært lavt, og noe som ikke mange klarer å oppnå. Han brukte også kaliper.no (som jeg faktisk har laget) underveis til å måle fettprosenten. Et meget bra verktøy for de som vil måle sin progresjon underveis. Gratulerer så mye med vel gjennomført diett og trening.

Det er ikke til å legge under en stol at PanicDiet er ett strikt diett og treningsprogram. De som klarer å fullføre den oppnår gode resultater, samtidig som det viser sterk viljestyrke og disiplin. Derfor er PanicDiet like mye en utfordring, som et kost- og treningsopplegg.

"Shape your body for better living"



2 kommentarer:

Anonym sa...

Hei Marius!

Er det forskjell på jenter og gutter ifht hvor raskt man går ned i fettprosent? Og rekker jeg å finne den ultimate bikiniformen til sommeren? (-6 kg?) ;)

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Hei Elin,

Min erfaring er at gutter går litt raskere ned i fettprosent på kort sikt. Dette utgjevner seg gjerne på lang sikt. Det har i hovedsak med forholdet mellom hormonet testosteron og østrogen å gjøre, samt at gutter har litt mer kroppsmasse en jenter og er dermed i en litt gunstigere situasjon til å forbrenne mer kalorier både i hvile og under aktivitet. Å gå ned 6 kg frem til sommeren høres med det først ikke urealistisk ut. Det kommer selfølgelig litt ann på hvor mange kilo du er fra før, og hvor høy fettprosent du har. Anbefaler deg å fokusere mer på fettprosent, midje og hoftemål en vekt. Dersom du vil ha skreddersydd StarShape kost- og treningsprogram mot sommeren for å nå ditt mål, så kan du maile meg på marius@starshape.no. Ha en fin kveld!