tirsdag 24. februar 2009

Trenger du hjelp med å få kontroll over høyt blodtrykk?

StarShape personlig trening har svært god score på å hjelpe kunder med å oppnå reduksjon eller kontroll over høyt blodtrykk /hypertension. Undertegnede har gjennom flere år med klienter opparbeidet seg god kunnskap og erfaring om hvordan du best mulig kan få kontroll over denne tilstanden.

Høyt blodtrykk kan lage problemer for helsen din over tid, og på sikt føre til alvorlig hjerte- og karsykdom, som slag og hjerteinfarkt. Det kan man unngå dersom man er villig til å endre livsstilen. Visste du at over 80% som har høyt blodtrykk kan få kontroll over tilstanden uten bruk av medikamenter? Høyt blodtrykk er noe alle kan få, uavhengig alder. 

Per i dag har jeg absolutt ingen klienter som har mislyktes med å stabilisere blodtrykket. Her tar vi i bruk vitenskapelig dokumenterte metoder innenfor kosthold- og trening, tilpasser disse faktorene til deg og din form, og du får ett skreddersydd kost- og treningsprogram rettet mot å få kontrol over blodtrykket. Høres ikke det bra ut?

Det stopper ikke der. Som tidligere nevnt har jeg så god score på å hjelpe klienter med å få kontroll over blodtrykket, at dersom du mislykkes får du pengene tilbake. Dermed har du ingenting å tape. Ingen lureri. Enkelte har faktisk helt kunne kutte ned på medisinering, noen har stabilisert det høye trykket, mens andre har sluppet å gå til det steget å leve på blodtrykksdempende medisin. Ta kontroll over din helse i dag, ikke utsett det til i morgen. 

Ønsker du personlig trening, eller tilsendt skreddersydd kost- og treningsprogram tilpasset deg og ditt høye blodtrykk, så ta kontakt for mer informasjon: marius@starshape.no

På bildet øverst kan du se meg til høyre i faktaboken "Hjelp, jeg har fått høyt blodtrykk, hva nå?", som undertegnede har vært med å skrevet noen artikler til i forbindelse med publiseringen. Boken kan du få hos www.birkelandpublication.no, eller hos din bokhandel. 

"Shape your body for better living"

1 kommentar:

Anonym sa...

Hei Marius! Jeg er en jente på 20 år som sliter med høyt blodtrykk. kanskje du vil være min personlige assistent? ;)