lørdag 7. februar 2009

Snarveien til en slankere kropp

Her er litt inspirasjon hentet fra en som virkelig kan programmet Adobe Photoshop. Illusjonen om en litt strammere kropp, må nødvendigvis ikke gå gjennom ett strikt treningsregime og kosthold. Finn deg en god fotograf, og en som er flink i Adobe Photoshop og vips så kan en utrent husmor se ut som en fotomodell på en to tre :) Dette er nødløsningen for deg som ikke orker å trene, men som allikevel vil se flott ut. De fleste modellbilder du ser i magasiner er finslipt i bildebehandlingsprogram, slik at ingen fettvalker, føflekker og skjemmende cellulitter vises. Resultatet blir så bra, at enkelte får komplekser av sin egen kropp. Vi sees på trening!




3 kommentarer:

Anonym sa...

kan du inte göra något inlägg om tips för oss som vill ha bikinikropp till sommaren. ska man äta ofta o lite eller hellre ett mål där jag blir mätt. hellre powerwalka intensivt 4 gr i veckan eller gå 6-7 km 6 dagar i veckan?

tack på förhand!
/malin

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Hei Malin.

Spis heller små måltider fordelt ut over dagen. På den måten holde du blodsukkeret stabilt, blir ikke trøtt (du orker å trene) samt unngår søtsug. Samtidig er det best for forbrenningen, da kroppen hele tiden har jevn tilgang på energi - dermed vil ikke kroppen nedregulere forbrenningen på sikt. Resepten til en bikinikropp er som følger i prioritert rekkefølge:

1. Kosthold
2. Samme som punkt en, ja så viktig er det.
3. Styrketrening
4. Intervall trening
5. Langkjøring
6. Rask gange

Har du dårlig tid, holde du deg til de øverste punktene. Har du bedre tid kan du følge alle punktene. Intensitet, mengde, øvelser, hyppighet, hvor mange kalorier, næringssammensetting osv. tilpasses individuelt.

"Shape your body for better living"

Anonym sa...

tusen tack! :) följer din blogg!
så fortsätt uppdatera marius!

ha en fin dag!
malin