torsdag 8. mai 2008

Go hard or go home!

Intervalltrening i Holmenkollen med Heidi Løvdal-Valle som i fjor fikk første plass i NM Bodyfitness samt overalltittelen. Knallbra vær og bra innsats opp trappene skal få sixpacken frem til sommeren. Fokus på kondisjon, fettforbrenning samt lår og setemuskulatur.

"Shape your body for better living"

4 kommentarer:

Anonym sa...

er det trappetening? forslag på hvordan du legger det opp?

Anonym sa...

Hei! Bra blogg du har:)
Hvor mange kcal spiser Aylar per dag da? vær så snill å svar:-)

Anonym sa...

ELSKER bloggen din! Forklarer enkelt og greit, supert:D

Selv prøver jeg å gå ned noen kilo til sommeren, men det ser ikke særlig bra ut.. Min kjære har gått ned 4 kg siden jul, men jeg har ikke gått ned noe..
Har begynt å trene intervall på tredemølla, men mister litt motivasjon når det går så tregt...:( Tror det er maten som ødelegger framgangen for meg..

Hva er den beste rumpetreningen? Og innside lår? Og bakside.. Akkurat under rumpa er det liksom et lite fettlag om du forstår... Håper på svar:)

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Hei Anonym. Flott at du liker bloggen min. Ikke kast bort tid på å finne øvelser som styrker innside lår osv. Spotreduksjon av fett er ikke verdt å kaste bort tiden på da det ikke fungerer i praksis.

Hold deg til flerleddsøvelser som markløft, knebøy, pushups, roing osv. Disse øvelsene forbruker mye energi samtidig som du styrker hele kroppen din. Fokuser i tillegg på kosthold og en eller annen form for utholdenhetstrening.