søndag 25. mai 2008

Rask vektreduksjon og en strammere kropp

Travle dager og derfor har det vært dårlig med oppdateringer her. Som vanlig er de fleste som vil i form til sommeren sent ute. Det betyr at enkelte ikke har så mye valg, og må ta seg selv i nakken og være disiplinerte og følge et strikt treningsregime. De fleste tenker vekt og vil ned 3-5 kg, noe som faktisk er oppnåelig på kort tid dersom de legger av tid til trening og kosthold.

Her følger effektive tips for deg som hurtig vil redusere kroppsfett og bli strammere. Enten du skal komme i bikinform eller ned de ekstra kiloene med fett. PanicDiet regler:

1. Følg en plan svart på hvitt
2. En diett på kaloriunderskudd
2. Sørg for å få i deg nok proteiner og unngå raffinerte karbohydrater
3. Få i deg 4-6 måltider om dagen
4. Tren et styrketreningsprogram med fokus på forbrenne mest mulig kalorier
5. Tren intervalltrening 1-3 ganger i uken
6. Komplimenter med lav intensitetstrening 65-75% av makspuls, så ofte som mulig
7. Få i deg nok væske, hovedsaklig vann og evt. 2-5 kopper grønn te
8. På kaloriunderskudd og vektreduksjonfase, trenger kroppen din nok søvn og hvile.
9. Selv om du er på diett, så sørg for å få i deg grønnsaker og litt frukt.
10. Inngå en avtale med deg selv, og legg av tid til trening.

Alt dette er tatt hensyn til i PanicDiet. (ønsker du å bestille PancDiet så mail: marius@starshape.no)

Kosttilskudd: Det finnes desverre ingen mirakelpille, en stram og atletisk kropp oppnås først og fremst med trening og kosthold. Hold deg evt. til fiskeolje, grønn-te og multivitamin. Først og fremst fordi det kan ha en helsegunstig effekt spesielt viktig når man er på en diett med kaloriunderskudd. Proteinpulver gir deg proteiner av høybiologisk verdi - og forenkler ting, men er ikke noe "must" for å oppnå fremgang.

"Shape your body for better living"

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hva er raffinerte karbohydrater?

Anonym sa...

Siden kroppen får lite kalorier i 21 dager, vil den ikke ta til seg alt av fett når man begynner å spise normalt igjen? Vil man ikke legge på seg fort og kanksje dobbelt?

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Hei Susanne: Ja dersom kroppen får alt for lite kalorier over lengre tid vil du risikere at forbrenningen senkes. Kroppen nedregulerer hormoner som tyroksin, leptin og stress hormoner kan øke. Samspillet mellom disse hormonen gjør da at kroppen mer eller mindre begynner å tære mer på sin egen muskelmasse. Men da snakker vi om ekstremt lavt kalori-inntak, lite proteiner og ingen muskelstimuli på mer enn bare 3 uker. Om man går ned 3 kg fettmasse på 3 uker eller 8 uker spiller ingen særlig stor rolle i forhold til hvor rask du evt. går opp i vekt. Det er nok heller slik at folk flest går tilbake til gamle vaner. Spiser som før, og trener mindre - som resulterer i vektøkning. De som følger PanicDiet og poster inn sitt skjema får tilsendt retningslinjer for å holde vekten og oppnå bedre forhold mellom muskler og fett på sikt.

Anonym sa...

Hei,

Hvorfor får jeg så mye vann i kroppen når det er varmt ute??

-Ina-