fredag 2. mai 2008

Aylar følger superstrikt StarShape "Panic Diet" 2 ukers kost- og treningsprogram før innspilling av musikkvideo i Spania. Her er det ikke rom for sjokolade eller andre godsaker. Rask gange 1,5 timer hver dag, trening 3 dager i uken med personlig trener, intervalltrening, proteinrikt kosthold og ett strikt lavkalori kostprogram følges i 14 dager. 

8 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm, høres spennende og fristende ut:)
Hvor mye kan man gå ned på de 2 ukene?
Blir man ikke veldig slapp av en sånn diett og skal i tillegg trene?

-Ina-

Anonym sa...

hei! I disse 2 ukene, er aylar da på en negativ energibalanse, dvs tar inn færre kalorier enn hun forbrenner?

Har selv lyst til å begynne som personlig trener. har gått treningsveileder og kostveileder på NIH nå i vår, og skal ta pt 1 og 2 til høsten.

Har du noen tips til hvordan man skal komme seg igang, hvor det er enklest å få seg jobb osv???

Thomas

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Spm1: Ja man kan bli slapp, men det er bare en begrenset periode man gjør dette.

Spm2: Hei Thomas! Ja hovedregel nummer en er kaloriunderskudd for å oppnå en strammere kropp. Prøv de store senter kjedene som SATS eller ELIXIA, de trenger sikkert pt, så kan du opparbeide deg grunnleggende erfaring, Så kan du ta steget videre å kontakte meg.

Anonym sa...

Heisan!
Bare lurer på om du har noen tips til å hvordan bygge opp kondisjonen? Jeg har holdt nyttårsforesettet mitt om å slutte å røyke men nå vil jeg få orden på resten også. Vet ikke helt hvor jeg skal begynne skjønner du! (Har en svak astma også forresten) Når jeg prøver selv får jeg bare noe sykt med hold.
Hilsen victoria

Anonym sa...

Hei! Hvor mye koster det aa trene hos deg? har du noen pakke tilbud naa? Klem

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Hei Martine. For kontakt ang. personlig trening, kostholdsveiledning mm. ta kontakt via mail: marius@starshape.no

Anonym sa...

Tusen takk for tipset, skal prøve å få meg jobb på elixia. Skal også begynne på bachelor i fysisk aktvititet og helse til høsten på NIH, regner med at det teller positivt for jobbmulighetene.

Har et par spørsmål til også: hvor mange timer kan man regne med å ha i uka som personlig trener, og hvor mye kan man forvente å tjene pr time? Evt har alder og erfaring noe å si for lønnen? Jeg er 21 år

Tusen takk for svar!!

Thomas

Personlig trener Marius Heitmann sa...

Hei igjen Thomas;

Hvor mange timer du kan regne med å ha som pt i uken, varier nok på hvor stor pågang du har. Er du en dyktig pt som oppnår gode resultater, motiverer og veileder kunden din er det store sjanse for at du lykkes. Jeg har fullt opp, men har jobbet meg opp til dette.

Jeg mener at for å lykkes bli en god pt må du også opparbeide deg god erfaring, prøve å tilpasse teori og praksis mot kundens mål etter de begrensningene kunden har i forhold til blant annet tid, skader, motivasjon mm. Hold deg oppdatert i forhold til hva som er nytt - forsøk å gjøre øktene minst mulig ensformig. I tillegg bør du brenne for yrket, trening, kosthold og helse- og ikke satse på at dette bare er en deltidsjobb - men noe du vil leve av.

Lykke til! Kontakt meg etter 2-3 år, så kanskje du blir en del av Team StarShape.