tirsdag 13. januar 2009

25 og 30 minutter pt-timer

Det er godt å se at også de store senterkjedene nå omsider begynner å innse verdien av tidseffektive økter. Mitt inntrykk er at de store senterkjedene har vært ganske konservative og litt gammeldagse når det gjelder nye treningsmetoder. Både SATS, Elixia og 3T treningsenter tilbyr nå 25 og 30 minutters pt-timer. Noe de ikke har gjort tidligere. Studio DAY og StarShape var de første i Norge, som startet å trene kunder slik. StarShape treningsfilosofi har i alle år vært "Korte tidseffektive økter, med fokus på progresjon og motivasjon". Alle StarShape kunder har trent etter denne filosofien, med god fremgang.

Etter flere tusen personlig trener timer med tidseffektive økter, har StarShape derfor opparbeidet seg god kompetanse og erfaring, og utviklet svært gode treningsmetoder for fremgang innenfor tidseffektive økter på 25-35 minutter.

StarShape ønsker SATS og Elixia velkommen etter, og i rett retning. Snart vil nok de mindre pt klinikkene i byen og rundt om i landet også tilby slike økter.

Ønsker du god fremgang, uten å kaste bort for mye tid på trening? Ønsker du å holde motivasjonen oppe? Er du lei av ensformig trening? Trenger du tett oppfølging med kost og trening? Lei av svette, overfylte treningssentre? StarShape har landets beste kompetanse på tidseffektiv trening. Vi trener i private omgivelser på Majorstuen.

"Tren smart, lev bedre"
Marius, pt
StarShape

Ingen kommentarer: