onsdag 21. januar 2009

For dårlig tid til å trene sier du?

Til tross for hektisk plan, klarer både president Ombama og  hans kone å legge av tid til trening. Da de var i Chicago ble Obamas kone obervert på gymet så tidlig som kl 04.30 på morgenen. Etter at Obama vant valget, var han allerede på plass på trening kl 07.00 på morgenen. Det sies faktisk at president Obama nærmest har et religiøst syn på treningen. Han verdsetter treningen og får tid til å tenke og stresse ned, samtidig som han holder seg sunn og i god form for hans to døtre, sier hans nære advokat venn Alan S. King.

Obama trener både styrketrening og løper på mølle. Når han har anledning spiller han Basketball. Hans økter ligger på 45 minutter, og han trener styrketrening etterfulgt av kondisjonstrening dagen derpå, hele seks dager i uken.

Jeg er overbevist om at president Obamas disiplin og innstilling til trening og helse, vil gjøre at han får mer overskudd og at forholdene ligger til rette for at han er i stand til å ta mer veloverveide avgjørelser, og takle stressende situasjoner enda bedre. I tillegg er han en god rollemodell for alle andre som skylder på at de ikke har tid til å trene. 

"Shape your body for better living"

Ingen kommentarer: